Marjolein Bouckaert verrast met erepenning bij waterscouting

Terwijl Marjolein Bouckaert druk bezig was met knutselen met ‘haar’ Bevers tijdens een opkomst van de waterscouting de IJssel stond op zaterdag 2 februari ineens het bestuur in het lokaal om haar in het zonnetje te zetten. Dit bestuur besloot dat Marjolein een erepenning heeft verdiend en dat in het diepste geheim met haar man, die ook leiding is, uitgewerkt.

Het geheim is goed bewaard gebleven want de verrassing was groot toen ze werd overvallen. Namens de beide besturen waren Henk van der Torn en Jeannine den Hollander er om de erepenning op te spelden, de bijbehorende oorkonde te overhandigen en haar bloemen te geven, Bouckaert kreeg de penning omdat ze 15 jaar al vrijwillig leiding is bij de waterscouting in Nieuwerkerk aan den IJssel. Marjolein is pas het vijfde lid sinds het bestaan van de waterscouting die de penning mag ontvangen en ze was daar erg blij mee.