8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Intieme concerten in huiskamers van te koop staande woningen

Op de regenachtige zaterdagmiddag 24 juni 2017 speelden 5 ensembles van Symfonie Orkest Midden Holland in te koop staande woningen van Van Leeuwen Makelaardij. Een nieuw initiatief, wat naar meer smaakt.

Op alles was gerekend, extra stoelen stonden klaar, hapjes en drankjes werden door leuke gastvrouwen rond gebracht en instrumenten gestemd. De enthousiaste woningeigenaren ontvingen de gasten en mogelijk potentiële kopers.

Na de toelichting van de diverse muziekstukken gingen de ensembles in de 5 verschillende woningen van start. De toeschouwers vonden het geweldig. Het idee was natuurlijk, dat er ook toeschouwers interesse toonden in de woningen. Of deze missie is geslaagd, dat zullen we in de komende tijd weten.

Het initiatief krijgt, wat betreft Symfonie Orkest Midden Holland, zeker een vervolg. Overleg met Ewoud Krens van Van Leeuwen Makelaardij volgt daar nog over, want een open huizen middag, waar muziek in zit, is goed bevallen.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg