Disclaimer

Ondanks de zorg die Gouwe IJssel Nieuws besteedt aan deze website en de informatie op deze website, kan Gouwe IJssel Nieuws niet instaan voor de correctheid of volledigheid van de informatie op deze website.

Gouwe IJssel Nieuws aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortkomt door het gebruik van deze website of door de (on)bereikbaarheid van deze website.

Meningen of beweringen die voorkomen in de content of reacties op deze website zijn niet (noodzakelijkerwijs) de mening of het standpunt van Gouwe IJssel Nieuws of haar redactie. Gouwe IJssel Nieuws kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan. Gouwe IJssel Nieuws is dan ook niet aansprakelijk voor welke vorm van directe of indirecte schade die voortvloeit uit de inhoud van de content of reacties.

Gouwe IJssel Nieuws ondersteunt geen enkele product of dienst die op deze website door derden worden aangeboden. Zij staat dan ook niet garant voor de levering van dergelijke producten of diensten. Gouwe IJssel Nieuws raadt gebruikers aan om altijd onafhankelijke informatie in te winnen over producten of diensten die door derden worden aangeboden op deze website.

De website van Gouwe IJssel Nieuws bevat een aantal links naar andere websites. Gouwe IJssel Nieuws is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe sites of de wijze waarop deze websites omgaan met uw gegevens. Lees hiervoor altijd de algemene voorwaarden en het privacybeleid van de site die u bezoekt.