Over Gouwe IJssel Nieuws

Gouwe IJssel Nieuws is een initiatief van een aantal ervaren nieuwsmakers uit de regio Zuidplas-Waddinxveen, aangevuld met nieuwe vrijwilligers. Ze worden bijgestaan door verschillende tipgevers. Gouwe IJssel Nieuws brengt informatie, die voor de inwoners uit Zuidplas, Waddinxveen en de nabije regio interessant is.

Dit nieuws bestaat uit o.a. politieke interviews, sportverslagen, verslagen van incidenten en culturele activiteiten. Het nieuws presenteren we in de vorm van artikelen met foto’s, vaak aangevuld met videobeelden.

Bezoekers van de website worden van harte uitgenodigd inbreng te leveren. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld foto’s plaatsen of publiciteit geven aan een activiteit. En natuurlijk kunnen bezoekers een opinie-artikel insturen.

Persberichten, (sport)verslagen en andere mededelingen kunnen verstuurd worden naar ons redactie-adres info@gouweijsselnieuws.nl. Ook voor ingezonden brieven kan dit e-mailadres gebruikt worden.

Op maandag 20 november 2017 is ruim 5 maanden na de start van deze website een stichting opgericht. De stichting biedt een mooie basis voor de toekomst van Gouwe IJssel Nieuws. De stichting staat geregistreerd als ‘Stichting Gouwe IJssel Nieuws’. Stichting Gouwe IJssel Nieuws staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 70119856.

Stichting Gouwe IJssel Nieuws bestaat volledig uit vrijwilligers. Wil je helpen met het dichterbij brengen van nieuws bij inwoners? Neem dan contact op via info@gouweijsselnieuws.nl.

Bij Gouwe IJssel Nieuws is het mogelijk – als bedrijf of organisatie – een boodschap, product of dienst onder de aandacht te brengen. Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Neem voor meer informatie contact op via reclame@gouweijsselnieuws.nl.

Jaarverslagen