Ga zelf aan de slag!

De website van Gouwe IJssel Nieuws biedt naast ruimte voor nieuws van de redactie ook ruimte voor uw eigen inbreng. Wist u dat u, of uw organisatie, zelf activiteiten en foto’s kunt plaatsen op onze website? Zolang de activiteiten of foto’s geen winstoogmerk* hebben kunt u op deze wijze gratis gebruikmaken van het digitale podium dat Gouwe IJssel Nieuws biedt. Als inwoner kunt u inloggen met behulp van een Facebook- of Google account. Als organisatie kunt u per e-mail een organisatie-account aanvragen zodat u niet onder uw eigen naam hoeft te publiceren.

Loopt u tegen problemen aan, of heeft u vragen? Neem dan contact op met de redactie.

*Activiteiten met een winstoogmerk kunt u onder de aandacht brengen via een advertentie. Twijfelt u of uw activiteit een winstoogmerk heeft? Neem dan voor plaatsing even contact op met de redactie.

Nieuwsberichten worden door de redactie geplaatst, uw persberichten kunt u insturen aan info@gouweijsselnieuws.nl Hiervoor worden geen accounts aangemaakt en nieuwsberichten worden altijd gecontroleerd op nieuwswaarde. Advertorials worden niet geplaatst.