Adverteren bij Gouwe IJssel Nieuws!

Dagelijks bezoeken steeds meer mensen deze website. Onze bezoekers bestaan voor een groot deel uit inwoners uit ons verzorgingsgebied (Zuidplas, Waddinxveen, Westergouwe en Rotterdam Nesselande), maar ook in andere plaatsen in Zuid-Holland weet men ons te vinden.

U kunt bij ons voor eerlijke tarieven via een banner uw bedrijf, product of dienst via een advertentie bij deze bezoekers onder de aandacht brengen.Een banner in de kop in de site op de hoofdpositie gedeeld met maximaal 2 andere adverteerders kost 47,50 euro per week of 140 euro per maand. De banner in de header moet aangeleverd worden in deze formaten: 728×90 px (desktop), 468×60 (tablet) en 320×50 (mobiel)

Andere optie is een zijbanner die altijd zichtbaar is voor 21 euro per week of 63 euro per maand. In de zijpositie is plek voor meerdere adverteerders tegelijk waardoor er meerdere banners onder elkaar worden getoond. De volgorde van de banners wordt afgewisseld.
De banner in de zijbalk moet aangeleverd worden in het volgende formaat: 300x300px.

Genoemde bedragen zijn richtbedragen en altijd exclusief BTW. Banners kunnen aangeleverd worden als een JPG, PNG of GIF bestand. Hou er rekening mee dat een internetbanner een maximabel bestandsgrootte van 600kb heeft.

Wat wilt u? Weekje, 2 weken, maandje uw banner in beeld? Of meteen halfjaar of jaar? Zoekt u juist maatwerk? Neem dan contact met ons op!

Stuur vrijblijvend een mailtje naar adverteren@gouweijsselnieuws.nl.

Advertorials

Gouwe IJssel Nieuws doet niet aan advertorials. We maken lokaal nieuws en hierbij kan een bedrijf op de voorgrond komen als hier een nieuwswaarde aan hangt voor onze regio.

Er komen regelmatig verzoeken binnen voor (commerciele) gastbloggen of andersoorts commerciele berichten. Deze berichten worden niet beantwoord en de afzender wordt als ongewenste mail geoormerkt waarna volgende emails ook niet meer worden gelezen.