8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Parkeerplaats Pleisterplaats krijgt onbedoeld verfje

Een onfortuinlijke chauffeur is dinsdagavond 27 juni in een vervelende situatie in Moordrecht terechtgekomen.

Op zijn weg richting Sliedrecht viel door een plotselinge beweging een deel van de lading achterin de bestelbus om. De chauffeur besloot om zijn voertuig het parkeerterrein bij de Pleisterplaats in Moordrecht op te rijden en te bekijken wat gebeurd was. Hij bemerkte dat een deel van zijn lading, een milieubelastende vloercoating, aan het lekken was en inmiddels uithardde op de vloer van zijn voertuig, maar ook op het wegdek van de parkeerplaats.

Daarop heeft de man de brandweer gewaarschuwd. De gearriveerde brandweer moest de man teleurstellen: zijn voertuig stond namelijk op privéterrein. Dat betekende, dat de brandweer niet mocht ingrijpen om het middel over te hevelen of veilig te stellen. Daarop is met de eigenaar van het terrein contact opgenomen. Uiteraard wil deze dat zijn terrein schoon wordt achtergelaten.

Inmiddels is een deel van de lading overgeladen in een voertuig van een collega van de man. Maar de gebarsten vaten liggen nog in de auto. Mogelijk wacht de man tot de stof uitgehard is en zal hij vertrekken. In de tussentijd is de man met een collega bezig het wegdek van het parkeerterrein schoon te maken.

Foto’s: Sylvia van Straalen

Advertentie