8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Geld verdienen met de Rabobank Sponsorfietstocht 2017

Voor alle verenigingen en stichtingen uit Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk wordt op zaterdag 1 juli a.s. de eerste editie van de Rabobank Sponsorfietstocht gehouden. Door mee te doen aan deze tocht kunnen leden van verenigingen en stichtingen sponsorgeld bij elkaar fietsen voor hun club.

De Rabobank Sponsorfietstocht maakt het verenigingen en stichtingen mogelijk hun clubkas aan te vullen. Voor iedereen die de Sponsorfietstocht uitrijdt, doneert de Rabobank vijf (15 kilometer), tien (dertig kilometer) of twintig (zestig kilometer) euro aan de vereniging of stichting. Enthousiaste clubs die veel mensen weten te mobiliseren kunnen daarmee veel geld verdienen.

De Rabobank Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, een van de belangrijkste ondersteuners van lokale verenigingen en stichtingen in deze regio. De bank vindt het belangrijk om via sponsoring en donaties haar betrokkenheid bij de lokale samenleving te tonen en verenigingen en stichtingen te helpen hun ambities te realiseren.

Meer informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht is te vinden via de website van Rabobank Gouwestreek. De Sponsorfietstocht is eveneens te volgen via Twitter: @RaboGouwestreek en #RaboGouwSFT17.

Advertentie