8.5 C
New York
zondag 28 mei 2023

45-km wagen ramt vrachtauto op kruising Bredeweg/Plasweg Zevenhuizen

Op maandagmiddag 3 juli 2017 werden twee ambulances, de politie en een traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval op de Bredeweg in Zevenhuizen. De traumahelikopter is voordat deze ter plaatse was weer afbesteld. 

Het ongeval is gebeurd op de kruising tussen de Bredeweg en de Plasweg. Bij het ongeval zijn drie voertuigen betrokken. De bestuurder van de rode Renault kwam vanaf de Plasweg en verleende hierbij geen voorrang aan een kleine vrachtwagen met tomaten. De vrachtwagen moest hierdoor uitwijken en raakte hierbij een grijze Audi.

De bestuurder van de rode Renault heeft een hoofdwond en is nagekeken in de ambulance. Volgens de politie vallen de verwondingen mee. Wel is de bestuurder meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie komt niet ter plaatse. Dat betekent dat de weg weer wordt vrijgegeven zodra de hulpdiensten deze verlaten hebben.

Advertentie