8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Warm onthaal voor Instagrammende agentes op facebook

Een aankondiging van de twee jeugdagenten over een Instagram debuut heeft op woensdagavond 5 juli bijzondere reacties op Facebook opgeleverd.

De reacties variëren van een warm welkom en het wensen van succes, tot het verzoek om de werktijden alvast door te geven via Facebook. Ook zijn verschillende gebruikers zo aardig geweest om een aantal Facebook-vrienden voor te stellen aan de twee agenten. Ook komt een aantal jongere inwoners uit de regio met het verzoek om opgehaald te worden door de twee agenten.

Het is niet de eerste keer dat een foto van politieagenten tot bijzondere reacties leidt. Eerder ging bijvoorbeeld een selfie die twee agentes in Amsterdam namen met een gevonden telefoon viral over internet. De gevonden telefoon werd met deze actie herenigd met de eigenaar. Daarnaast zorgde de selfie in maart 2015  voor landelijke media aandacht een veel bijzondere reacties op social media.

Inmiddels hebben jeugdagenten Michelle en Samantha van politieteam Waddinxveen-Zuidplas meer dan 100 volgers op Instagram. De bedoeling is om de volgers via het fotoplatform op de hoogte te houden van de werkzaamheden van de jeugdagenten. De twee zijn op het platform actief onder de naam jeugdagent_waddinxv_zuidplas.

Advertentie