8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Aanbesteding doelgroepvervoer wordt kleurrijk gevierd

Een van de bedrijven die de aanbesteding van het doelgroepvervoer heeft gewonnen maakt er meteen een feestje van voor de kinderen.

Met Zuidplas’ wethouder Daan de Haas als creatief voorbeeld mochten de kinderen een van de taxibussen beschilderen. Van die gelegenheid werd gretig gebruikt gemaakt. Het doelgroepvervoer is erop gericht om kinderen van en naar school of dagbesteding te vervoeren.

Voor het taxibedrijf – Taxi Wegman – heeft deze actie 2 doelen: het maakt de kinderen niet alleen vertrouwd met de busjes, maar ook met het aanwezige personeel. Ook was een ballonkunstenaar aanwezig, van wie de kunsten door de kinderen met volle aandacht werd gevolgd.

De gebruikte verf is overigens afwasbaar, zodat de taxibusjes binnenkort spik en span bij de kinderen voor komen rijden.

Advertentie