8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

36-jarige Angelo van Zanten uit Nieuwerkerk weer gevonden

De 36-jarige verstandelijk beperkte Angelo van Zanten werd op vrijdag 7 juli vermist. Dat werd vermeld op de Facebook pagina “vermiste personen in Nederland”.

De man uit Nieuwerkerk aan den IJssel zou sinds donderdag 6 juli niet meer gezien zijn. Angelo is een verstandelijk beperkte man van 36. Zijn emotionele ontwikkeling zou te vergelijken zijn met dat van een 3-jarig kind. Hierdoor kan hij erg angstig zijn.
Angelo is 1,83 meter lang. Op het moment van verdwijnen was hij gekleed in een bordeaux rood T-shirt, had een zwarte werkbroek aan en donkere werkschoenen. Een politie woordvoerder van de eenheid Den Haag kon vrijdag aan het begin van de avond nog niets meer zeggen over de vermissing.
Via internet is te vinden dat Angelo in augustus 2014 ook een dag vermist is geweest. Hij was toen weggelopen uit een zorginstelling in Sliedrecht.

Vrijdagavond 7 juli werd bekend dat Angelo inmiddels weer gevonden is.

Advertentie