8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Politie pakt twee inbrekers bij twee inbraken

Politieagenten van het team Waddinxveen-Zuidplas hebben in de nacht naar donderdag 13 juli twee inbrekers aangehouden bij twee verschillende pogingen tot inbraak. Beide aanhoudingen werden gedaan in de Waddinxveense wijk Zuidplas.

De politie kreeg in beide gevallen een melding van een getuige over de poging tot inbraak. Hierdoor kon de politie snel ingrijpen en in beide gevallen een verdachte aanhouden. Door het snelle ingrijpen is het ook bij een poging tot inbraak gebleven. In alle twee de woningen waren de bewoners ook gewoon thuis.
De politie heeft de verdachten ingesloten. Het tweetal zat donderdag ook nog vast terwijl het onderzoek van de politie doorgaat.  Het komt niet veel voor dat de politie in één nacht bij twee verschillende zaken een aanhouding kan verrichten na een inbraak. De politie vraagt ook altijd om verdachte situaties direct door te geven. Als er kans is om op heterdaad een inbreker te pakken moet dat via het alarmnummer 112 gemeld worden.

Advertentie