8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Twee mannen weg op scooter na overval Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk

De politie is donderdag 13 juli opzoek naar twee mannen na een overval op de Hoofdweg-Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. De mannen zijn gevlucht op een scooter. Met onder andere een politiehelikopter heeft de politie gezocht in de omgeving. De overval vond plaats bij een autobedrijf aan de Hoofdweg-Zuid in Nieuwerkerk vlak bij de gemeentegrens met Capelle. Twee mannen kwamen net na 9:30 uur op het bedrijfsterrein en hebben met een vuurwapen iemand gedwongen een portemonnee af te geven.

De mannen zijn daarna gevlucht en zouden zwarte kleren en een zwarte helm hebben ze rijden op een zwarte scooter. Ook zijn ze in het bezit van een zwarte koffer. Via onder andere Burgernet en de Nieuwerkerkse Buurtapp is gevraagd om naar het tweetal uit te kijken. De politie heeft ondanks de inzet van zestien eenheden de overvallers niet meer in de omgeving aangetroffen. De politie is de rest van de ochtend bij het bedrijf bezig geweest met een onderzoek waarbij getuigen worden ondervraagd. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen. Met de politiehelikopter zijn ook overzichtsfoto’s gemaakt van het bedrijfsterrein waar meerdere autobedrijven zijn gevestigd.

 

Advertentie