8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Gouwe IJssel Nieuws introduceert nieuwskrant in uw mailbox

Bewoners van de gemeente Zuidplas en wijde omgeving hebben sinds enkele weken de mogelijkheid om het meest actuele en meest relevante nieuws uit de regio op onze website te lezen.

Het aantal bezoekers op onze website en op onze andere kanalen stemt ons zeer tevreden en is voor ons aanleiding om nóg meer nieuws met nóg meer snelheid aan u te presenteren.

Daarbij kunnen we ons voorstellen dat u niet, zoals wij, bijna 24 uur per dag uw computer, tablet of smartphone gebruikt om voortdurend het laatste nieuws in de gaten te houden.

Om deze reden hebben wij onze nieuwskrant gemaakt: een nieuwsbrief met de laatste artikelen die op onze website verschenen zijn. Deze nieuwskrant wordt vooralsnog elke vrijdagmiddag om 15:00 uur verstuurd, zodat uw weekend kan beginnen met het laatste nieuws van de afgelopen week in uw regio. Lekker op vrijdagavond of op zaterdag lezen wat zich allemaal heeft afgespeeld in uw buurt. En als u wilt weten wat er ook aan het begin van die week in uw omgeving gebeurd is kunt u verder op onze website lezen.

U kunt zich voor deze nieuwskrant aanmelden via deze pagina.

En als u nieuwstips heeft kunt u deze melden aan info@gouweijsselnieuws.nl.

Advertentie