8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Nieuwerkerkers beleven top tennisweek

Afgelopen week vond het jaarlijkse jeugdtenniskamp van tennisschool Return Tennis plaats in Voorhout. Met 45 deelnemers, waaronder veel kinderen van TC Nieuwerkerk, spreekt de organisatie van een groot succes. De leiding bestond uit tennisleraren en leden van TC Nieuwerkerk: Michael Jongste, Marlon en Fabian Brand, Thijs Daniels, Lars en Jill Schrijver en Jeroen en Viktor Camffermann. Bij sommige leden van TC Nieuwerkerk is het kamp nog steeds zo populair dat ze weer zijn meegegaan, ondanks dat ze dezelfde leeftijd hebben als sommige begeleiders.

Vanzelfsprekend is deze week veel aandacht besteed aan tennis maar ook zijn de kleinere deelnemers naar Drievliet geweest, terwijl de oudere groep Footgolf speelde. Ook stond een dropping op het programma. De week werd traditioneel afgesloten op vrijdagmiddag met de Davis Cup. Hierbij strijden gemixte teams om de felbegeerde eerste plaats. Tevens is dit altijd een strijd tussen de leraren die natuurlijk willen dat hun team wint. Inmiddels een traditie die niet weg te denken is bij het kamp. Het team van Fabian Brand ging er deze keer met de hoofdprijs van door.

Advertentie