8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Schade bij aanrijding twee auto’s van Beethovenlaan Nieuwerkerk

Bij een aanrijding op de van Beethovenlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn twee auto’s flink beschadigd geraakt. Het ongeval gebeurde maandagmiddag 17 juli rond 15.00 uur ter hoogte van de uitrit van Mendelssohnstraat op deze weg. Een moeder met twee jonge kinderen op de achterbank zag bij het verlaten van de Mendelssohnstraat een auto op de van Beethovenlaan over het hoofd. Gevolg was een flinke klap. Twee vrouwen die in de aangereden auto zaten zijn opgevangen door ambulance personeel. Er hoefde uiteindelijke niemand mee naar het ziekenhuis.

De moeder en twee kinderen zijn geschrokken maar bleven verder ongedeerd. Een berger zal zich moeten ontfermen over de twee auto’s. Vooral de auto op de van Beethovenlaan had behoorlijke schade. De Mendelssohnstraat komt met een ongelijkvloerse aansluiting op de Van Beethovenlaan uit. Hierdoor is dit vergelijkbaar met een uitrit en had de auto op de van Beethovenlaan voorrang moeten krijgen. De afhandeling van het ongeval trok behoorlijk wat bekijks van buurtbewoners en familieleden. De politie helpt bij het invullen van de schade formulieren.

Ongeval Beethovenlaan Nieuwerkerk

 

Ongeval Beethovenlaan Nieuwerkerk

Advertentie