8.5 C
New York
dinsdag 16 april 2024

Plus supermarkt in Moerkapelle blinkt uit in hulpverlening

Bij de Plus supermarkt in Moerkapelle zijn de medewerkers op donderdag 19 juli met veel meer bezig geweest dan alleen het werk achter de kassa en het vullen van de vakken. Tot twee keer toe stak het personeel van de winkel de helpende hand uit.

Donderdagmorgen begon de dag met het hulpverlenen aan een jongetje dat gevallen was met zijn skeelers. Dit gebeurde op het plein achter de winkel. Het jongetje brak door de val zijn pols. De pechvogel werd samen met zijn moeder opgevangen door medewerkers van de Moerkapelse supermarkt. De politie heeft vervolgens verder geholpen en het jongetje is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor het aanbrengen van een stuk gips. De medewerkers van de Plus worden door de politie via facebook bedankt voor hun hulp.

De dag zat er alleen nog niet op voor de medewerkers. Even later bleek namelijk een nette verzorgde hond in de winkel te lopen zonder dat er een eigenaar in de buurt was. Een oproep via Facebook leverde een mogelijke eigenaar op maar die bleek zijn hond nog gewoon in bezit te hebben. Uiteindelijk is de dierenambulance gebeld. Medewerkers hebben de chip uitgelezen waarna bleek dat de hond thuis hoort bij iemand uit Ugchelen. Hij blijkt door het leven te gaan met de naam “Lupo”. Er is inmiddels contact geweest met de eigenaar zodat ook dit probleem kan worden opgelost.

Als men collega wil worden in dit super hulpvaardige team dan is dat mogelijk. De supermarkt ondernemer in Moerkapelle zoekt nog een aantal nieuwe medewerkers.

Advertentie