8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Gaslek door werkzaamheden in tuin Zuideinde

Bij een woonhuis aan het Zuideinde in Zevenhuizen is maandagmorgen 14 augustus een gaslek ontstaan. Rond 10.45 werden de hulpdiensten gebeld vanwege het probleem. Het lek is veroorzaakt door een aannemer tijdens graafwerkzaamheden in de tuin van het woonhuis. Zowel de brandweer uit Zevenhuizen als die van Nieuwerkerk aan den IJssel werden naar het adres ter hoogte van de nieuwe paaltjes in het Zuideinde gestuurd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de gasleiding inmiddels provisorisch was dichtgebonden. Het ging om een kleine leiding die alleen voor de woonhuis aansluiting wordt gebruikt. Na een controle is de brandweer weer vertrokken. Het is aan de netbeheerder om het maandagmorgen probleem helemaal op te lossen.

gaslekage

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg