8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Nieuwerkerkse krijgt politiehulp bij sollicitatie na verkeersongeval

Een 23-jarige vrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft donderdag 17 augustus hulp van de politie gehad bij haar sollicitatie. De politie in Rotterdam Oost maakte via Facebook melding van het bijzondere verhaal. De politiehulp bij de sollicitatie werd verleend na een verkeersongeval op de ’s-Gravenweg. De vrouw was donderdagmorgen onderweg naar een sollicitatiegesprek bij een fastfoodrestaurant in Capelle. Onderweg naar de belangrijke afspraak kreeg de vrouw een ongeval met haar fiets. Gezien haar verwondingen is ze naar het IJsselland ziekenhuis gebracht.

Door het gebeuren kon de vrouw haar afspraak niet nakomen. De agenten die eerste hulp verleenden bij het ongeval vonden het zo sneu voor de vrouw dat ze daarna zijn doorgereden naar de horecagelegenheid waar de vrouw een afspraak had. De agenten hebben daar naar de manager gevraagd en uitgelegd wat er gebeurd was. De agenten hopen dat de gesprekstechnieken voldoende zijn zodat de vrouw nog een kans op de baan krijgt. Daarna hebben de agenten de fiets van het slachtoffer thuisgebracht. De vrouw kon na behandeling van haar verwondingen in het ziekenhuis weer naar huis.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg