8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Weinig schade, wel gewonde bij ongeval A20

Na een aanrijding tussen twee personenauto’s op de A20 bij Moordrecht is één persoon naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer zat in een auto die van achteren is aangereden. Het ongeval gebeurde vrijdag 18 augustus net na het middag uur. Op de rijbaan van Gouda richting Utrecht ging het net voorbij de oprit van Moordrecht fout. Een Volkswagen klapte op de linker rijbaan achter op een seat. De bestuurder van de voorste auto is naar het ziekenhuis gebracht met vermoedelijk nekletsel.

De linker rijbaan is korte tijd afgesloten geweest wat voor een flinke file zorgde. Veel verkeer nam ondanks de afsluiting van de Middelweg bij Moordrecht toch de Parallelweg als sluiproute. Na een kleine drie kwartier had een berger de auto’s opgeladen en kon de weg weer worden vrijgegeven.

Het bekende stukje smalle rijksweg tussen Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel zal komend weekend extra druk zijn vanwege werkzaamheden op de A12 bij Zoetermeer. Deze rijksweg wordt in beide richtingen afgesloten vanaf vrijdagavond. De A20 is komend weekend één van de omleidingsroutes.

Ongeval a20 moordrecht 18 augustus 2017

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg