8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Drankrijder ramt auto op A12 bij Zevenhuizen

Op de A12 ter hoogte van Zevenhuizen heeft vrijdagnacht een ongeval plaatsgevonden waarbij twee voertuigen betrokken waren. Een onfortuinlijke automobilist werd van achteren geramd door een auto, waarvan de bestuurder drank op bleek te hebben.

In de nacht van  vrijdag op zaterdag 19 augustus werden rond 01:00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de A12 ter hoogte van Zevenhuizen. Een automobilist die in de richting van Utrecht over de snelweg reed, werd plotseling geramd door een achterop komend voertuig. Beide voertuigen raakten zowel aan de voorkant als aan de achterkant zwaar beschadigd bij de forse klap.

De bestuurder van de geramde auto is ter plaatse  nagekeken door ambulancemedewerkers maar de zeer geschrokken man hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De automobilist die de achteropkomende auto bestuurde bleek bij een blaastest ter plaatse alcohol te hebben gedronken. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verdere ademanalyse om vast te stellen wat het exacte alcoholpromillage is.  Mede aan de hand van de promillage zal worden bepaald welke strafmaatregelen er tegen de man genomen kunnen worden.

Beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd. Op het moment van de aanrijding was een deel van de A12 bij Bleiswijk afgesloten wegens werkzaamheden. Hierdoor, en door het nachtelijke tijdstip was er nauwelijks overlast voor het weinige verkeer door het incident.

Foto’s : Sylvia van Straalen

 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg