8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Motorrijder verliest passagier in Nieuwerkerk

Een passagier van een motorrijder is dinsdag 22 augustus 2017 van een motor gevallen op de Laan van Avant Garde in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter hoogte van de Nieuwerkerkse Hornbach vestiging viel de vrouw op straat op het moment dat de motor snel optrok. Het ongeval gebeurde dinsdagavond rond 19.20 uur. Een getuige zag het bizarre ongeval gebeuren en heeft de hulpdiensten gewaarschuwd. De motorrijder kon in eerste instantie z’n rijbewijs niet tonen en had ook geen andere papieren bij zich. Het stelde wel dat hij een rijbewijs had en is naar huis gaan bellen om het rijbewijs boven water te krijgen. Politie agenten hebben behoorlijk wat geduld moeten betrachten of het de bestuurder zou lukken om een rijbewijs te laten zien. Of dit ook daadwerkelijk gelukt is was bij publicatie van dit artikel nog niet bekend.

Het slachtoffer is in een ambulance aan haar verwondingen geholpen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Met onder andere een flink verband aan haar knie kon ze de ambulance weer verlaten.

ongeval nieuwerkerk

ongeval nieuwerkerk

Foto’s Sylvia van Straalen

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg