8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Nieuw politiebureau dankzij Gouwe IJssel Nieuws

Een nieuw politiebureau dichterbij bij dan ooit. Dat is mogelijk geworden dankzij een unieke samenwerking. De redactie van Gouwe IJssel Nieuws heeft samen met de Lego winkel Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel een bijzondere oplossing bedacht voor het gemis van een politiebureau in de gemeente Zuidplas. Door de actie kan nog in september een bijzonder mooi nieuw politiebureau gebouwd worden.

Waar het politiebureau in de gemeente Zuidplas precies komt is nog niet zeker. De volgers van het nieuws in Zuidplas kunnen daar zelf invloed op uitoefenen. Het liken van de Facebook pagina van Gouwe IJssel Nieuws is al genoeg. Wie dat vóór vrijdag 8 september 2017 doet maakt kans op een gratis Lego politiebureau. Het gaat om de nieuwste versie van het politiebureau met een winkelwaarde van bijna 90 euro. Voordeel van het Liken van de Gouwe IJssel Nieuws Facebook pagina is natuurlijk dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws uit de regio.

De winnaar van de mooie prijs wordt vrijdag 8 september 2017 bekend gemaakt. Op zaterdag 9 september wordt de doos dan uitgereikt in de winkel van Brick King aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na het maken van een mooie foto kan de winnaar dan beginnen met het bouwen van zijn eigen politiebureau. Een politiebureau dichterbij is volgens ons niet mogelijk. Voorwaarde is wel dat het politiebureau natuurlijk uiteindelijk in de gemeente Zuidplas komt. Kom je van buiten de gemeente Zuidplas dan kun je altijd meedoen en het cadeau opbouwen bij familie of een kennis die wel in Zuidplas woont.

Gouwe IJssel Nieuws is in juni van dit jaar opgericht door een aantal ervaren nieuwsmakers. Via een website en social media wordt lokaal nieuws verspreid uit de regio rond de gemeente Zuidplas. Brick King is een Lego speciaal zaak met een winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast de winkel die in 2016 is geopend heeft Brick King ook een populaire webshop.

Foto: Sylvia van Straalen

Advertentie