8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

SP zamelt eten in voor voedselbank op dinsdag 5 september

Dinsdagmiddag 5 september gaat de SP samen met de voedselbank Rotterdam eten inzamelen in het kader van de dag van de liefdadigheid. Beiden organisaties staan tussen 14 en 16 uur in winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel.  De voedselbank vraagt vooral houdbare producten zoals rijst pasta (bijvoorbeeld Macaroni en Spaghetti), aardappelpuree en blikgroenten.
De voedselbank Rotterdam is naast in Rotterdam ook actief voor mensen die het nodig hebben in Nieuwerkerk, Zevenhuizen en Moerkapelle. Meer dan 100 mensen in alleen Nieuwerkerk hebben wekelijks ondersteuning vanuit de voedselbank.

De SP-fractie in Zuidplas vindt dat voedselbanken eigenlijk overbodig zouden moeten zijn aldus SP-Zuidplas voorzitter Serena Rodenburg uit: “helaas zijn voedselbanken nodig omdat er zoveel mensen in armoede leven in ons land”.
Om 16 uur zal de voedselbank uw giften meenemen voor de verdere distributie. Mocht u niet kunnen maar wel iets willen geven kunt u contact met ons opnemen via zuidplas@sp.nl of een donatie doen via www.voedselbank.nl.

Foto: SP Zuidplas/Caki Foto

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg