8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

Fietser gewond na ongeval op Zuidelijke Dwarsweg

Een fietser is woensdag 6 september met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval op de Zuidelijke Dwarsweg bij Zevenhuizen. Het ongeval gebeurde woensdagmorgen rond 7.30 uur. De fietser kwam vanuit de kant van Nesselande en fietste richting de Bredeweg. Bij een bedrijf week de fietser plotseling naar links en ging midden op de weg rijden of wilde misschien zelfs oversteken.

Een passerende automobilist kon de fietser met geen mogelijkheid meer ontwijken waarna de aanrijding volgde. De fietser kwam eerst op de motorkap van een passerende auto terecht en uiteindelijk op het asfalt van de Zuidelijke Dwarsweg. Het verhaal van de automobilist wordt ondersteund door een andere getuige die het ongeval zag gebeuren.

De fietser die er behoorlijk slecht aan toe was is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft verschillende getuigenverklaringen opgenomen.  

Advertentie