8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Zeer ernstig ongeval met motorrijder op afrit van A20 Nieuwerkerk

Op de afrit van de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel is zondagmiddag een zeer ernstig ongeval gebeurd. Hierbij is een motorrijder betrokken. Aan het begin van de zondagavond heeft de politie bekend gemaakt dat de motorrijder is overleden. Het betreft een 38-jarige man uit Dordrecht.

De motorrijder was zondagmiddag 24 september rond 15.30 uur met een groep onderweg. Volgens een automobilist, die het ongeval in zijn spiegel zag gebeuren, ging de motorrijder onderuit op de afrit richting de N219 en sloeg over de kop. Andere getuigen zeggen dat de man van de wegraakte en in de begroeide berm tot stilstand kwam.

Zowel de op en afrit van de A20 richting Rotterdam is afgesloten tijdens de afhandeling van het ongeval. Na korte tijd is de oprit weer geopend. De afrit is langere tijd afgesloten gebleven. Na uitgebreid onderzoek door de politie is deze aan het begin van de avond weer vrijgegeven voor het verkeer. De andere leden van de motor groep zijn opgevangen. Een berger heeft de motoren van deze groep van de snelweg gehaald. De politie doet nog verder technisch onderzoek aan de motor van het slachtoffer.

Laatste update: zondag 21:28 uur.

Fataal ongeval a20 nieuwerkerk

ongeval afrit A20 Nieuwerkerk 24 september

Ongeval A20 24 september

Foto’s: Sylvia van Straalen

Advertentie