8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Nieuwe eigenaar Nieuwerkerks café Rustwat rust niet

Frank Antonisse die sinds twee jaar het Nieuwerkerkse Café Rustwat heeft overgenomen heeft de afgelopen tijd bepaald niet stil gezeten. Afgelopen zomer is een derde verbouwing en uitbreiding gerealiseerd bij het café langs de Hollandsche IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Na een grondige verbouwing direct na de overname twee jaar geleden is Rustwat heropend. In de zomer van 2016 volgde er een nieuw terras aan de IJssel met een buitenbar. Hierdoor kreeg het café voor Nieuwerkerk een unieke voorziening. Afgelopen zomer werd ook niet gerust want er volgde een nieuwe uitbreiding. Omdat de vraag naar mogelijkheden voor feesten en partijen voor groepen steeg bouwde de actieve ondernemer een riante uitbreiding van de bestaande ruimte met zo’n 55 vierkante meter.

De opening van de nieuwe uitbreiding is reden voor een feestje. Op zaterdag 14 oktober zal wethouder Daan de Haas rond 16.00 uur de openingshandeling verrichten van het vernieuwde café. ’s Avonds vindt er vanaf 21.30 uur een optreden plaats van de Buskin’ Belters. Twee straatmuzikanten die er volgens Frank Antonisse zeker zullen slagen om de dag een feestelijke afsluiting te geven. Café Rustwat is te vinden pal naast de bekende korenmolen Windlust aan de Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Advertentie