8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Beroving in Nieuwerkerk pas etmaal later aan politie gemeld

Het slachtoffer van een beroving in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel heeft pas een etmaal na het incident hiervan melding gemaakt bij de politie. De beroving vond maandagavond 9 oktober rond 22.10 uur plaats. Een vrouw werd ter hoogte van de Kruidvat van haar tas beroofd. Van de beroving is wel een half uur later melding gemaakt in de populaire BuurtApp. De politie is echter niet direct op de hoogte gebracht.

Ondanks de late melding van de beroving neemt de politie de zaak zeer serieus. De politie start vandaag alsnog een onderzoek en hoopt dat er toch nog getuigen zich melden. De gestolen tas is inmiddels wel terecht. Deze is terug gevonden aan de Ringvaartlaan. De dader is na de beroving gevlucht over de Gele Brug richting De Bron aan de Ringvaartlaan. Het gaat om een jonge jongen. Gekleed in een zwart shirt met capuchon.

Mensen die iets gezien hebben maandagavond rond 22.10 uur in de omgeving van het Oude Dorp, Gele Brug, het fietspad langs de ringvaart of de Ringvaartlaan wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Ook geeft de politie aan dat het belangrijk is om bij dergelijke zaken zo snel mogelijk 112 te bellen en niet alleen melding te doen via de BuurtApp of Social Media.

Advertentie