8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Birgitta Sundström Jansdotter wint Cultuurprijs Gemeente Zuidplas 2017

Birgitta Sundström Jansdotter uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft de tweede editie van de Cultuurprijs in de gemeente Zuidplas gewonnen. Dat werd woensdag 8 november bekend gemaakt tijdens een speciale avond in het gemeentehuis van Zuidplas. Brigitta was één van de drie genomineerden voor de prijs dit jaar. Fabia Dance Center en Steps on Stage hoorden bij de tweede editie ook tot de kanshebbers voor de prijs. De prijsuitreiking wordt sinds 2016 door Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas op verzoek van de gemeente georganiseerd.

De jury liet tijdens de uitreiking dit jaar weten dat de taak om een keuze te maken eenvoudiger was dan bij de eerste editie. Met de cultuurprijs zet men een inwoner, instelling, stichting of vereniging in Zuidplas in het zonnetje die zich inzet voor het culturele leven in de gemeente. De winnaar ontvangt een mooi aandenken en mag een geldbedrag van € 850,- toewijzen aan een cultureel doel in de gemeente Zuidplas. Op deze manier stimuleert de Cultuurprijs gemeente Zuidplas bestaande en nieuwe initiatieven op cultureel gebied in de gemeente.

Cultuurprijs 2017 Zuidplas

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg