Politievlogger draait en filmt dienst mee in onze regio

Op Youtube is Jan Willem alias de politievlogger een grote hit, 142.000 mensen volgens zijn vlogs als hij ergens in het land een dienst mee draait en het werk van de politie zo aan een breed publiek laat zien. Zo draaide hij ook een dienst mee met de jeugdagenten Samantha en Michelle van bureau Waddinxveen Zuidplas. Zij houden zich vooral met jeugd bezig om zo overlast te verminderen maar gaan ook op andere meldingen af.  Vandaag kwam het filmpje online op youtube :

In het filmpje nemen de jeugdagenten de vlogger mee in het grote gebied waar zij werkzaam zijn en bezoeken het Oogstfeest in Zevenhuizen, ze pakken twee graffiti spuiters op in Waddinxveen, spreken een Poolse dronken meneer aan in Zevenhuizen en zoeken naar minderjarigen in een kraakpand. Het geeft een mooie weergave van het werk van Michelle en Samantha in hun late dienst. De dames hebben zelf een eigen pagina op instagram,  te volgen via deze link : https://www.instagram.com/jeugdagent_waddinxv_zuidplas/