8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Inbrekers betrapt door leerkrachten in Moerkapelle

Maandagavond 13 november hebben drie mannen geprobeerd om in te breken in de Rehobothschool in Moerkapelle. Dat meldt de politie via Facebook.De verdachten zijn de school binnen gekomen door het inslaan van een ruit. Hierbij is één van de drie verdachten gewond geraakt.

De drie verdachten hadden de pech dat er nog leerkrachten in de basisschool aanwezig waren waardoor de drie betrapt werden. De politie heeft twee verdachten bij de school kunnen aanhouden. Een derde verdachte die gevlucht was is later door de politie aangehouden in zijn woning waar hij zich op zolder in een kast had verstopt.

De verdachte die gewond is geraakt bij het inslaan van de ruit is onder politiebegeleiding in het ziekenhuis behandeld. De mannen hebben de nacht doorgebracht in het cellencomplex in Gouda. Het politie onderzoek is nog in volle gang.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben rond de inbraak worden door de politie opgeroepen om contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Politie Waddinxveen-Zuidplas

Advertentie