8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Brandweer voorkomt afbranden pand Carewash Waddinxveen

Door snel ingrijpen van de brandweer is in de vroege morgen van vrijdag 17 november het pand van CareWash Waddinxveen gered van volledig afbranden. De brand bij het nog niet zo lang geleden herbouwde pand aan de Kouwe Hoek werd rond 4.30 uur ontdekt. De brand was ontstaan tegen de gevel van het pand bij een toegangsdeur naar een aantal kantoren. De brandweer uit Gouda en Waddinxveen kon voorkomen dat het vuur naar binnen sloeg. Wel is in het pand flinke rookschade ontstaan.

Op dezelfde locatie is in het voorjaar van 2015 het pand van CarWash XL volledig afgebrand. Dit bedrijf is een paar maanden later failliet verklaard. Onder een nieuwe naam is er weer een nieuw bedrijf met de naam CareWash opgebouwd. Op deze locatie is zeker drie keer eerder sprake geweest van brandstichting. De oorzaak van de nieuwe brand wordt door de politie onderzocht. Ook nu is brandstichting een zeer waarschijnlijke oorzaak van de brand.

Brand CareWash Waddinxveen 17 november

Foto’s: Sylvia van Straalen

Advertentie