8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Aanhouding na verkeersruzie in Moordrecht

Een nog onbekende man is zaterdagmiddag 18 november aangehouden na een verkeersruzie in de Moordrecht. De man heeft een andere verkeersdeelnemer onder andere een bloedneus geslagen. Het incident gebeurde rond 15.30 op de Middelweg bij de brug over de Ringvaart.
Bij het passeren van de bekende en drukke plek in Moordrecht gebeurde er iets waardoor de twee bestuurders zijn uitgestapt. Het slachtoffer bestuurde een auto met een aanhangwagen. De verdachte was in een auto onderweg met zijn zoontje. Voordat het slachtoffer iets kon zeggen werd hij neergeslagen door de verdachte. Dit gebeurde in het zicht van het kind. De klap leverde bij het slachtoffer een bloedneus op. De agressieve verkeersdeelnemer kon daarna ter plaatse worden aangehouden.

Sommige getuigen dachten dat er sprake zou zijn geweest van een lichte aanrijding. Dit was echter niet het geval. Wat precies de aanleiding is geweest van de verkeersruzie is onderwerp van onderzoek door de politie. Nadat de verdachte op de achterbank van de politiewagen had plaats genomen is het kind door een bekende opgehaald.

Het punt bij de brug op de Middelweg is vaker het toneel van verkeersruzies en een plaats waar opstoppingen plaats vinden. Op de gemeentelijke agenda staat voor 29 november een inloopavond over het bekende knelpunt. De gemeente wil kijken of en zo wat er aan de kruising gedaan kan worden. De inloopavond wordt gehouden in de Brede School het Turfhuis. Inwoners kunnen tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen.

Verkeersruzie Moordrecht

Foto’s: Sylvia van Straalen

Advertentie