8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Kortsluiting openbare verlichting Dorrestein na aanrijding

Doordat er vanochtend een aanrijding is geweest met een lantarenpaal, is er een storing ontstaan bij de openbare verlichting in een deel van de wijk Dorrestein in Nieuwerkerk. Delen van de Bospolderstraat, Singel, Europalaan, Vikingrade, Friezenrade en de Saksenrade zitten in het donker door de kortsluiting die is ontstaan.

De piketmedewerker van de gemeentelijke storingsdienst vertelde dat ze het probleem waarschijnlijk niet vanavond kunnen verhelpen, maar dat wel met grote spoed de schakelkast wordt gerepareerd. Ook zal de lantarenpaal die omver is gereden, vervangen worden. Aangeraden wordt om bijvoorbeeld verlichting aan het huis aan te zetten.

Update: 0m 20:30 uur gaan de lichten aan in het gebied! Probleem lijkt opgelost!

Advertentie