8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Geen treinen tussen Rotterdam en Gouda door aanrijding Capelle

Het treinverkeer tussen Rotterdam Centraal en Gouda ligt woensdag 29 november sinds iets na 18:00 volledig stil. Het treinverkeer is stilgelegd vanwege een aanrijding met een persoon bij het treinstation in Capelle Schollevaar. De NS verwacht dat er tot 21:00 uur geen treinverkeer mogelijk is tussen Rotterdam Centraal en Gouda.

De aanrijding is gebeurd met een intercity op het spoor vanuit Rotterdam richting Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda. Diverse hulpdiensten zijn aanwezig op het treinstation in Capelle aan den IJssel. Ook de incidentendienst van ProRail is ter plaatse. Op dit moment zijn de hulpdiensten bezig met de afhandeling van het spoorincident.

In eerste instantie was niet geheel duidelijk waar de aanrijding gebeurd zou zijn. Daarom zijn er ook enkele hulpdiensten kort ter plaatse geweest op het treinstation in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Reizigers die vanuit Gouda naar Rotterdam Centraal willen reizen of andersom kunnen per trein omreizen via Den Haag. Alternatief is om vanuit Gouda bus 190 richting Rotterdam Alexander te pakken. Vanaf hier kan overgestapt worden op de metro richting Rotterdam. Gestrande reizigers in Rotterdam kunnen per metro naar Rotterdam Alexander reizen. Vanaf hier kan buslijn 190 richting Gouda gebruikt worden.

 

Advertentie