Kindertjes blijgemaakt door CJG en Cupcakes voor kids

Ook dit jaar heeft Cupcakes voor kids in samenwerking met het centrum voor jeugd en gezin (CJG) een sinterklaasfeest georganiseerd voor kinderen waarvan de ouders een krappe beurs hebben. Door lieve giften van inwoners van Zuidplas waren er voor alle kinderen een cadeau. Maar niets gaat natuurlijk boven het bezoek van Sinterklaas aan de kinderen. De ruimte van het consultatiebureau was afgeladen en zowel sint als kinderen hadden veel plezier.

Nadat Sint elk kind een cadeau had gegeven en de pieten de kinderen pepernoten bleven geven was het voor de goedheiligman tijd om weer verder te gaan naar volgende kinderen. Sint werd nog wel  opgehouden door de vele mamma’s en pappa’s die het kind nog op de foto wilde hebben maar uiteindelijk was het feest afgelopen. Hier wachtte de kinderen nog een extra verrassing, Brick King, de legowinkel in het oude dorp van Nieuwerkerk, had ook nog een tas voor elk kind geschonken vol met Lego verrassingen.

Reacties