Zuidplas voetbalweekend : Groeneweg weet topper niet te winnen

Groeneweg uit Zevenhuizen heeft de topper tegen CVV de Zwervers niet weten te winnen in klasse 2D. In Capelle bleeft Groeneweg op 2-2 steken en blijft daarmee nog steeds 3 punten achter de koploper staan. Delfshaven en ONA wonnen wel en drukken Groeneweg naar een 4e plaats op de ranglijst.

Nieuwerkerk Zondag wist in de eerste klasse B wederom niet te winnen, In en tegen Hoogland werd het 3-1 voor de thuisclub en daarmee zakte de mannen verder op de ranglijst naar een 10e plek. De zaterdag van Nieuwerkerk deelde op sportpark Dorrestein de punten met SV Gouda en bleef wederom zonder overwinning. Nieuwerkerk staat op een 6e plek in 4E.

Moerkapelle wist in Polsbroek niet te winnen van SPV’81 . In een doelpuntrijk duel werd het uiteindelijk 4-3 voor de Polsbroekenaren en ging Moerkapelle terug zonder punten. Moerkapelle staat op een 12e plek 1 punt voor op SPV’81 maar die hebben een wedstrijd minder gespeeld. Moordrecht kwam deze week niet in actie omdat het veld was afgekeurd.

Reacties