Waarom scholieren vanavond thuis niet mee-eten

Honderden voornamelijk scholieren hebben dinsdag 5 december gebruik gemaakt van een speciale actie van New York Pizza in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tussen de klok van 15.00 en 16.00 werden bij de nieuwe vestiging van de fastfood keten in de wijk Dorrestein gratis pizza’s uitgedeeld. Gevolg was een oploop van heel veel mensen die voor de deur stonden om een gratis pizza te bemachtigen.

De nieuwe vestiging zit vlak naast de vestiging van het Thorbecke Voortgezet Onderwijs in Nieuwerkerk. Voor veel scholieren reden om aan het einde van de lesdag met z’n allen in de rij te gaan staan. Ongetwijfeld zal de avondmaaltijd thuis op veel minder animo kunnen rekenen dan normaal. Dit heeft dus niets te maken met een overdosis strooigoed of een plotselinge aanval van griep.

In Nieuwerkerk zijn in korte tijd twee nieuwe vestigingen van bekende pizzaketens open gegaan. Aan het einde van de zomer werd winkelcentrum de Reigerhof verrijkt met een Domino’s vestiging. In november volgde een nieuwe vestiging van New York Pizza in de winkelcentrum Dorrestein. Hierdoor heeft het dorp met 22.000 inwoners op in totaal vijf plaatsen de mogelijkheid om een Pizza te bestellen. Naast de twee nieuwe vestigingen kan dit ook bij het NS station, de Vijf Boeken en het Oude Dorp.

gratis pizza New York Pizza Nieuwerkerk