8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Alex van der Dussen stopt met Café-Restaurant de Tap

Uitbater Alex van der Dussen stopt aan het einde van dit jaar als uitbater van Café Restaurant de Tap in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na 31 jaar actief te zijn geweest als horeca ondernemer neemt hij op 29 december afscheid van zijn zaak. Per 1 januari zal hij zijn werkzaamheden ergens anders voortzetten zo staat te lezen op de Facebook pagina van de Tap.

Naast het afscheid kan op 29 december ook kennis gemaakt worden met de nieuwe uitbater van het café restaurant aan de Dorpsstraat, Gerard van der Voort. Tijdens de afscheidsavond is er meer dan genoeg drinken en een goeie snack beschikbaar. Uiteraard niet voor niks zo is de laatste zin in het Facebookbericht.

Alex van der Dussen heeft een aantal jaar geleden de horecagelegenheid verbouwd zodat er ook gegeten kan worden. De restaurant functie is mede geïntroduceerd toen regelgeving op het gebied van alcohol en jongeren veranderde. De horeca gelegenheid onder leiding van Alex van der Dussen is voor meerdere generaties Nieuwerkerkers een bekende ontmoetingsplek.

Advertentie