-->
8.5 C
New York
donderdag 29 september 2022

Publieksbalie en politie in Zuidplas verhuizen naar overkant

De balies van burgerzaken, WMO, Werkplein en informatie als ook het servicepunt van de politie zal vanaf maandag 18 december huisvesten aan de overkant van het gemeentehuis, op raadhuisplein 2. De reden hiervoor is de verdere duurzame ontmanteling van het oude gemeentehuis voor de sloop en nieuwbouw. Speciaal voor deze verhuizing is er een extra invalidenparkeerplaats op het raadhuisplein gemaakt en een extra voetgangersoversteekplaats (zebra) gemaakt.

Vanaf 18 december introduceert de balie van Burgerzaken het werken op afspraak. Inwoners en ondernemers die iets willen aanvragen of regelen, maken eenvoudig een afspraak op de website van de gemeente Zuidplas: www.zuidplas.nl/afspraakmaken. Bellen kan natuurlijk ook: (0180) 330 300. Wethouder Daan De Haas: “De reden voor deze manier van werken is dat we de inwoners zo nog efficiënter kunnen helpen en dat de kans op wachtrijen sterk vermindert. Ook uit het digitaal inwonerspanel kwam naar voren dat de voorkeur uitgaat naar deze vorm van dienstverlening. De opening van het Klant Contact Centrum op het nieuwe adres is een mooi moment om aan deze wens tegemoet te komen.” Voor het afhalen van een nieuw reisdocument of rijbewijs is geen afspraak nodig. Inwoners kunnen terecht bij de receptie om
hun documenten af te halen.

Advertentie