8.5 C
New York
maandag 6 juli 2020

New York Pizza in Nieuwerkerk overvallen

De vestiging van New York Pizza in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel is woensdagavond 27 december overvallen. Twee daders hebben het personeel van de vestiging bedreigd met een wapen.De overval vond rond 20.45 uur plaats en is gepleegd door twee mannen die gevlucht zijn op een scooter. Volgens de politie zijn de mannen gevlucht richting de Europalaan. Omdat het sterke vermoeden is dat ze richting Capelle of Rotterdam zijn gevlucht is ook direct de politie in Rotterdam actief gaan zoeken naar het tweetal. Via Burgernet heeft de politie een melding en signalement verspreid. De daders zouden tussen de 18 en 22 jaar zijn. Het gaat om licht getinte mannen. Een dader had een zwarte jas en een spijkerbroek aan. De andere zou donker gekleed zijn geweest. Een van de overvallers droeg ook een witte helm met daaronder een rood/zwarte pet.Mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben worden verzocht dit direct door te geven aan de politie.

Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie doet uitgebreid onderzoek bij de vestiging van de pizza keten. Bij de overval is in ieder geval een geld bedrag buit gemaakt. Een klein uur na de overval zijn nog geen verdachten gepakt. De vestiging van New York Pizza op deze locatie is nog maar drie maanden open.

overval NewYork Pizza Overval Nieuwerkerk

Volg het laatste nieuws

2,271FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg