8.5 C
New York
maandag 6 juli 2020

Vrouw wordt wakker met inbreker aan deur, politie zoekt getuigen

Een bewoonster van een woning aan de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel werd vrijdagmorgen 29 december wakker door een inbreker die een deur open maakte. Toen de vrouw naar buiten keek zag ze twee mannen wegrennen. De twee inbrekers waren gekleed in een donkere hoodie (sweater met capuchon). Eén van de twee had een rugzak om. De inbrekers vluchten in de richting van Capelle aan den IJssel.

Het incident vond plaats op de ’s Gravenweg tussen het fietspad De Mient en de Scheve Overweg. De politie heeft na de melding gezocht in de omgeving. Hierbij werden ook speurhonden ingezet. Helaas heeft de inzet van de politie nog niet kunnen leiden tot een aanhouding van de daders. De politie verzoekt daarom mensen die iets gezien hebben rond op de ’s Gravenweg bij de Scheve Overweg om contact met de politie op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Foto: Politie Waddinxveen-Zuidplas via Twitter.

 

Volg het laatste nieuws

2,271FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg