8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Paniek aan Westeinde na vergeten sleutel

Bewoners van een woning aan het Westeinde in Moordrecht hebben zondag 7 januari de brandweer gebeld nadat ze waren buitengesloten. Dit gebeurde zondagavond om 18.00 uur. De bewoonster merkte na het heel even naar buiten lopen dat ze de sleutel was vergeten waardoor ze niet meer naar binnen kon. In eerste instantie werd de woningbouw vereniging gebeld die doorverwees naar een slotenmaker.

De slotenmaker kon alleen niet aangeven hoelang het zou duren voordat hij aanwezig zou kunnen zijn. Dit zorgde voor een lichte vorm van paniek omdat in huis het eten nog op het fornuis stond te koken en de kans op flink aanbranden met de minuut toenam. Nadat bij de buren om raad werd verschaft is besloten om de brandweer te bellen die vervolgens samen met de politie met toeters en bellen de straat in kwam.

Op vrijwel hetzelfde moment kwam de slotenmaker ook aan bij het Westeinde. Deze heeft de sloten uitgeboord. Op het moment dat de brandweer de koevoet tevoorschijn wilde gaan halen omdat het allemaal wel erg lang begon te duren kreeg de slotenmaker het voor elkaar om de deur zonder al te veel schade te forceren. Het eten kon nog net op tijd van de kookplaat worden gehaald.

Buitensluiting Moordrecht

Advertentie