8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

14 jarig meisje uit Zevenhuizen aangehouden na mishandelen agent

Op 26 januari is een 14-jarig meisje aangehouden in Rotterdam-Nesselande na het mishandelen van een politieagent. Dit is gebeurd tijdens een massale vechtpartij bij het metrostation Nesselande. Een burger had een oproep tot het gevecht op sociale media gezien voor deze matpartij en had dit gemeld aan de politie. Na onderzoek van de politie bleek dit reëel gevaar te zijn en is er sprake van zou zijn van wapens. Zowel politie als handhaving van de gemeente waren massaal aanwezig rond het station.

Toen de gemeentelijke toezichthouders de groep vonden werd de politie gewaarschuwd en die kwamen ter plaatse. Een agent in burger zag naderhand de groep bij het metrostation en toen de politie de groep vorderde om weg te gaan bij het station werd de sfeer grimmig. Twee meisjes van 14 en 15 weigerden te luisteren naar de vordering. De 15-jarige Rotterdamse puber sloeg de agent onverwacht in het gezicht. De agent ging over tot aanhouding van het meisje schopte en sloeg een 14-jarig meisje uit Zevenhuizen de agent. De agent liep een oogletsel door deze onverwachte aanval. Beide pubers zijn aangehouden en zitten vast op het bureau in Capelle in afwachting op het onderzoek

Bron foto : facebook pagina Politie Rotterdam district Rijnmond Oost

Advertentie