8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Verdachte van kantinediefstal bij kwekerij aangehouden

Een mannelijke verdachte die ervan verdacht wordt op 2 november 2017 meerdere portemonnees uit een bedrijfskantine te hebben meegenomen, is op maandag 29 januari aangehouden.

De aanhouding is verricht nadat de politie inwoners vorige week om hulp vroeg in het tv-programma ‘team West’ van Omroep West. In het tv-programma werden camerabeelden getoond waarop te zien is hoe de man verschillende jaszakken en portemonnees in een bedrijfskantine van een kwekerij in Waddinxveen doorzoekt. Uiteindelijk vertrok de man met een aantal portemonnees. Meerdere medewerkers van de kwekerij zijn hierdoor slachtoffer geworden. De aangehouden verdachte is op maandag 29 januari gehoord en zal op dinsdag 30 januari voorgeleid worden aan de rechter-commissaris.

Dinsdagmiddag 30 januari is het in het tv-programma ‘Team West’ van Omroep West aandacht voor een poging tot snelkraak die eerder bij een Juwelier in Nieuwerkerk aan den IJssel plaatsvond. Ook hiervan zijn camerabeelden beschikbaar welke zullen worden uitgezonden. Het programma wordt dinsdagmiddag om 17:00 uur uitgezonden en wordt daarna elk uur herhaald.

Advertentie