Goudse verrassing voor Cupcakes voor Kids

De vestiging van Albert Heijn in winkelcentrum Bloemendaal in Gouda hebben op 2 februari de stichting Cupcake voor kids uit Zuidplas verrast met een grote donatie. In de winkel werden statiegeldbonnen verzameld en het bestuur mocht een bedrag van 488,15 in ontvangst nemen. Voorzitter Nynke Bosselaar was eerst sprakeloos en verrast maar al snel kwam er een enthousiaste reactie “Wauw daar kunnen we heel veel kinderen een mooi verjaardagspakket mee geven”. Als dank had Nynke bijpassende cupcakes voor het personeel gemaakt.

Stichting Cupcakes voor Kids zet zich in voor gezinnen met kinderen, waarbij er niet genoeg middelen zijn een leuke verjaardag voor de kinderen te vieren. De stichting zorgt voor een homemade taart, homemade cupcakes om op school uit te delen, een handgemaakte kaart, een handgemaakte slinger en een handgemaakt cadeautasje met een verrassing erin. Stichting Cupcakes voor Kids is actief in de gemeente Zuidplas. Ieder kind verdient een leuke verjaardag!

Foto’s via Cupcakes for Kids