8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

N219 afgesloten tussen Francois viaduct en Kerklaan door ongeluk

De N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel is dinsdagavond 20 februari na een heftig ongeval geheel afgesloten geweest. Het ging om het deel tussen de rotonde bij het Francois viaduct en de Kerklaan. Er lag een auto op zijn kop in de sloot. De hulpdiensten uit Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Gouda zijn rond 18.40 uur massaal uitgerukt.

Voor zover bekend is er bij het ongeval één auto betrokken. Volgens getuigen is de bestuurder de macht over het stuur kwijt geraakt. Hierdoor kwam de automobilist in de berm en even later in het water langs de provinciale weg. De bestuurder is zelf uit zijn voertuig gekropen. De man is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer zou niet ernstig gewond zijn. Een berger heeft vrij snel het zwaarbeschadigde voertuig uit het water kunnen takelen.

Nadat het voertuig uit het water is getakeld blijkt de bestuurder veel geluk heeft gehad. Precies in het midden van het dak zit een forse deuk in de auto. Omdat de oorzaak duidelijk is en er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken zijn doet de politie geen verder onderzoek. De provinciale weg is rond 19.50 uur weer vrijgegeven.

Ongeval N219 20 februari 2018

 

Advertentie