8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Hulpdiensten weer lang bezig met “hele speciale brandweerman” in Moordrecht

De hulpdiensten zijn dinsdag 20 februari voor de derde keer in een maand tijd druk geweest bij een bedrijf aan de Veenweg in Moordrecht. De eigenaar van het bedrijf heeft rond 22.00 uur de brandweer gebeld omdat hij zegt overlast te hebben van de open haard van de buren. Een uur daarvoor was hij al buiten gaan staan. Eerder heeft de man melding gemaakt van koolmonoxide en ook andere meldingen bij de hulpdiensten gedaan waarna er niets aan de hand bleek.

Dit keer heeft de melder ruzie staan maken met de politie . Uiteindelijk heeft de brandweer ook de Officier van Dienst laten komen om een goed gesprek met de man te voeren. De melder zegt werkzaam te zijn bij zijn eigen bedrijfsbrandweer. Ook biedt hij speciale ambulancediensten aan. In het pand aan de Veenweg heeft hij een “realistisch” oefencentrum gebouwd.

De gemeente Zuidplas is inmiddels een onderzoek gestart naar illegale bewoning van het adres. Het gaat om een bedrijfspand waar niet gewoond mag worden. Het vermoeden is dat de man dat wel doet. Hij zegt echter op wisselende tijdstippen aanwezig te zijn vanwege ploegendiensten voor z’n bedrijf.

Veenweg

Advertentie