8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Vijf auto’s botsen op hotspot A20

Op donderdagmiddag 22 februari zijn er op de A20 ter hoogte van 42,6 km tussen Terbregseplein en Nieuwerkerk aan den IJssel een drietal auto’s op elkaar gebotst. Deze plek is berucht inmiddels door de vele aanrijdingen op de plek waar het aantal rijstroken van drie naar 2 gaat. De aanrijding is op de linkerbaan en hierdoor zijn 2 rijstroken afgesloten. Tijdens de avondspits kan dit leiden tot meer dan een uur vertraging.

Een van de bestuurders van de auto’s is uit het voertuig gehaald en werd nagekeken in de ambulance. De verwondingen zijn dermate ernstig dat de vrouw ook is meegenomen door de ambulance naar een ziekenhuis.  Ook de bergers zijn inmiddels ter plaatse. Van de vijf auto’s die betrokken waren zijn er uiteindelijk drie voertuigen afgevoerd door de berger.

 

Advertentie